«Μπούκαραν» στα Μέγαρα και έφυγαν με το Α.Τ.Μ.

Ληστεία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο 40ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στα Μέγαρα.

Έξι – εφτά δράστες οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, μπήκαν στο εστιατόριο το οποίο στεγάζεται εκεί και υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν Α.Τ.Μ. τράπεζας που ήταν εγκατεστημένο εντός του πολυχώρου, με άγνωστο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια οι δράστες

εξαφανίστηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο και η αστυνομία τους αναζητά.

Να σημειωθεί πάντως, πως στον συγκεκριμένο χώρο, συχνά μαζεύονται αθίγγανοι οι οποίοι στο πάρκινγκ προσφέρουν στους περαστικούς συσκευές κινητών τηλεφώνων σε πολύ χαμηλές τιμές. Μάλιστα, όπως οι ίδιοι λένε, τα κινητά είναι κλεμμένα και οι ίδιοι ναρκομανείς που τα «σκοτώνουν» προκειμένου να αγοράσουν ναρκωτικά.

Το ζήτημα που τίθεται, είναι πρώτον γιατί δεν κάνει κάτι η αστυνομία ώστε να τους απαγορεύσει το παζάρι που διενεργούν και δεύτερον, γιατί τα καταστήματα του πολυχώρου δεν είχαν μέχρι τώρα καταγγείλει αυτά τα περιστατικά. Πάντως, οι αθίγγανοι που βρίσκονται συχνά εκεί, δεν είναι ποτέ ένα ή δύο άτομα, αλλά τουλάχιστον πάνω από πέντε και τις περισσότερες φορές η προσπάθειά τους να πουλήσουν ένα κινητό, είναι από ενοχλητική έως και τρομοκρατική, αφού δεν αφήνουν σε ησυχία τους περαστικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα