4WiseMonkeys | Tsakiris Chips | Καμπανιά

Η ΙΔΕΑ Τα Tsakiris Chips γιορτάζουν φέτος τα 70 χρόνια τους και λανσάρουν την επετειακή τηλεοπτική καμπάνια τους. Με την «υπογραφή» της 4WiseMonkeys, η καμπάνια έρχεται να υπενθυμίσει ότι από το 1954 μέχρι και σήμερα παραμένουν «Αυθεντικά δικά μας» για να κάνουν την κάθε στιγμή πιο «νόστιμη», πιο έντονη και πιο διασκεδαστική.

Η καμπάνια των Tsakiris Chips ταξιδεύει το κοινό πίσω στον χρόνο, θυμίζοντάς του ότι οι ρίζες του είναι η κληρονομιά του, είναι αυτές που ενώνουν τους ανθρώπους και τους κάνουν μοναδικούς, μέσα από τις

πιο αυθεντικές στιγμές τους.

Έτσι, και τα Tsakiris Chips, εδώ και 70 χρόνια, με βαθιές ρίζες στην καθημερινότητα και τις καρδιές των καταναλωτών, είναι πάντα εκεί – «αυθεντικά δικά μας» – να τους κρατούν συντροφιά στις πιο όμορφες στιγμές. Την παραγωγή επιμελήθηκε η Stefi Productions. Όσον αφορά στην ιστορία τους, τα Tsakiris Chips ξεκίνησαν από την πρώτη μονάδα παραγωγής τους που στήθηκε από τον δημιουργό τους σε σπίτι, με απλές συσκευές καθημερινής χρήσης ως εξοπλισμό, συστήνοντας τα πατατάκια στους Έλληνες για πρώτη φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα