Από την Publicom H+K η επιμέλεια της 1ης Εβδομάδας Γαστρονομίας για άτομα με διαβήτη

Την πρώτη Εβδομάδα Γαστρονομίας αφιερωμένη στα άτομα με διαβήτη υλοποίησε η Publicom Hill + Knowlton σε συνεργασία με το FNL, οδηγό γαστρονομίας, και την υποστήριξη του συστήματος παρακολούθησης γλυκόζης FreeStyle Libre της Abbott.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να αναδείξει την αξία και το δικαίωμα των πάνω από 1.000.000 Ελλήνων πολιτών που έχουν διαβήτη, να απολαμβάνουν νόστιμο και καλό φαγητό, ενώ παράλληλα να ενθαρρύνει τον κλάδο της εστίασης να δημιουργήσει περισσότερα πιάτα

που να ταιριάζουν με τη διατροφή των ανθρώπων με διαβήτη.

Από 25 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου, 9 επιλεγμένα εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διαμόρφωσαν ειδικά menu, συμβατά με τις διατροφικές επιλογές των ανθρώπων με διαβήτη. Η CEO της Publicom Hill + Knowlton, Ελένη Κωνσταντινίδη, τόνισε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που υλοποιήσαμε ακόμα μια στοχευμένη ενέργεια για την εξάλειψη του στίγματος γύρω από τον διαβήτη μαζί με τον πελάτη μας Abbott, αυτή τη φορά σε συνεργασία με το FNL. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν η δουλειά μας έχει μια διάσταση κοινωνικής προσφοράς προωθώντας ένα περιβάλλον που αγκαλιάζει την πολυμορφία και προάγει τη συμπερίληψη».

Keywords
Τυχαία Θέματα