Χορηγία της ΔΕΠΑ Εμπορίας στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης

Παρουσία του Υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου τελέστηκαν εχθές 30 Ιανουαρίου, τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Ψυχιατρικής Νοσηλευτικής Μονάδας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με χορηγία της ΔΕΠΑ Εμπορίας.

Η ανακαίνιση της ψυχιατρικής νοσηλευτικής μονάδας του νοσοκομείου αντανακλά την προσέγγιση για έμπρακτη ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της ΔΕΠΑ Εμπορίας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Η

ανακαίνιση έγινε μετά την αποδοχή της προσφοράς της ΔΕΠΑ από το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου και το κόστος της ανήλθε στα 165 χιλ. ευρώ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, σημείωσε: «Με υψηλό αίσθημα ευθύνης η ΔΕΠΑ Εμπορίας στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη της στο κοινωνικό σύνολο. Έχουμε θέσει στο επίκεντρο της κοινωνικής συνεισφοράς της ΔΕΠΑ Εμπορίας την προάσπιση ενός ύψιστου αγαθού, αυτού της δημόσιας υγείας. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα