Διάκριση για την Enel Green Power Hellas

Η Enel Green Power Hellas διακρίθηκε στον Εθνικό Δείκτη CR Index με Silver Award, εφαρμόζοντας αποτελεσματικά πρακτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης και κριτηρίων ESG και αποτελεί την πρώτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην πράσινη ενέργεια που διακρίνεται στον θεσμό.

Παράλληλα, της απονεμήθηκε ο ειδικός μοναδικός έπαινος ως η «Καλύτερη Νεοεισερχόμενη Εταιρεία». Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν

στην ετήσια εκδήλωση – θεσμό που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute), με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Η Enel Green Power Hellas σημείωσε υψηλές επιδόσεις στους τομείς του δείκτη ESG με την εφαρμογή δράσεων και πρωτοβουλιών που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη για τους ανθρώπους, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Υιοθετώντας μια οριζόντια και ολιστική προσέγγιση για τη βιωσιμότητα, η Enel Green Power ενσωματώνει ένα διαφορετικό εταιρικό μοντέλο εταιρικής διακυβέρνησης, τη Δημιουργία Αμοιβαίας Αξίας (Create Shared Value – CSV), που ως πρότυπο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών εναρμονίζεται πλήρως με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα