Η Wolt υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Η Wolt υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της σε δράσεις που στηρίζουν την προώθηση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης στο εργασιακό περιβάλλον.

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt Greece, επεσήμανε: «Για όλους εμάς στη Wolt, η αρχή των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης αποτελεί πυξίδα, την οποία ακολουθούμε με συνέπεια από την αρχή της λειτουργίας μας στην Ελλάδα,

και μας αντιπροσωπεύει σε κάθε μας ενέργεια. Έτσι, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που προχωρήσαμε στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, καθώς αποτελεί την επικύρωση της ισχυρής μας δέσμευσης, για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που προωθεί και σέβεται τη διαφορετικότητα και την παροχή ίσων ευκαιριών, ανεξαρτήτως φύλου, πεποιθήσεων, θρησκευτικού ή σεξουαλικού προσανατολισμού».

Η Χάρτα Διαφορετικότητας, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019, όπου υλοποιείται από το ΚΕΑΝ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση – D & I.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Wolt, Χάρτα Διαφορετικότητας,Wolt, charta diaforetikotitas