Η Μπάρμπα Στάθης με πλατινένια διάκριση επιδόσεων βιωσιμότητας

Η Μπάρμπα Στάθης κατέκτησε πλατινένια διάκριση στη διαδικασία αξιολόγησης επίδοσης βιωσιμότητας EcoVadis και κατατάσσεται στο κορυφαίο 1% των εταιρειών που αξιολογούνται από τον φορέα διεθνώς, συγκεντρώνοντας άριστη βαθμολογία.

Η επίδοση αυτή επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα μέσα από τις άριστες βαθμολογίες της και στις τέσσερις κατηγορίες που αξιολογεί η EcoVadis: Περιβάλλον, Εργασιακά Θέματα & Ανθρώπινα Δικαιώματα, Βιώσιμη Εφοδιαστική Αλυσίδα, και Επιχειρηματική Ηθική.

Η ανώτατη βαθμολογία από την EcoVadis απονεμήθηκε

στην Μπάρμπα Στάθης τον πρώτο ήδη χρόνο αξιολόγησής της. «Στην Μπάρμπα Στάθης επιδιώκουμε διαχρονικά την ανάπτυξη μέσα από το πρίσμα της εταιρικής υπευθυνότητας, επιδεικνύοντας σεβασμό στο περιβάλλον, την κοινωνία, καθώς και τους ανθρώπους που καθημερινά μας εμπιστεύονται.

Η πλατινένια διάκριση από την Ecovadis, κατατάσσει την εταιρεία μας στο κορυφαίο 1% διεθνώς, επιβραβεύει την προσήλωσή μας σε καινοτόμες πρακτικές αειφορίας και ταυτόχρονα μας δίνει κίνητρο να εντείνουμε ακόμα περισσότερο τις ενέργειές μας για διαρκή εκσυγχρονισμό και βιώσιμη ανάπτυξη», δήλωσε ο Νικήτας Ποθουλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάρμπα Στάθης.

Keywords
Τυχαία Θέματα