Μνημόνιο συνεργασίας της EY Ελλάδος με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς υπέγραψε η ΕΥ Ελλάδος. Η συνεργασία αποσκοπεί στη στενότερη σύνδεση του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την αγορά εργασίας, την ενίσχυση της στήριξης προς τη νεοφυή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, την παραγωγή ερευνητικού έργου γύρω από κοινούς τομείς ενδιαφέροντος και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 20 Ιουνίου, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το Πανεπιστήμιο

εκπροσώπησαν ο Πρύτανης, καθηγητής Μιχαήλ Σφακιανάκης, και οι καθηγητές Γρηγόρης Χονδροκούκης και Σίμος Ρετάλης. Από την πλευρά της EY, παρευρέθηκε ο Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος και ο Μύρων Φλουρής, Associate Director στο Τμήμα Business Development.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος δήλωσε: «Η υπογραφή του μνημονίου θέτει τα θεμέλια μίας ευρύτερης συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των δυο οργανισμών, ειδικότερα σε θέματα νεοφυούς επιχειρηματικότητας, που αναμένουμε να δημιουργήσει ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία για την αγορά εργασίας, και την οικονομία ευρύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα