Νέα σειρά προϊόντων «Chicken Gourmet» από την Πίνδος

Τη νέα σειρά «Chicken Gourmet» συστήνει στο κοινό η Πίνδος, που αποτελεί έναν γαστρονομικό συνδυασμό μαριναρισμένων προϊόντων κοτόπουλου υψηλής διατροφικής αξίας, με βότανα και μπαχαρικά της Ηπείρου.

Διαθέτουν τέσσερις γευστικές μαριναρισμένες προτάσεις, όπως φιλετάκια, σουβλάκια, κοπανάκια και τηγανιά, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη. Τα «Chicken Gourmet» είναι η συνέχεια της σειράς «Έτοιμα Ψημένα», γρήγορη, gourmet λύση

για ένα θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια, χωρίς προετοιμασία. Με τις νέες, κομψές και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, ο καταναλωτής απολαμβάνει σε χάρτινο δισκάκι τα έτοιμα γεύματα «Chicken Gourmet».

Τα νέα σκεύη, τα οποία είναι κατάλληλα για ψήσιμο παράγονται από έως και 90% ανακυκλωμένο χαρτί και σφραγίζονται υπό ελεγχόμενη ατμόσφαιρα με το κατάλληλο φιλμ, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά των προϊόντων. Στη νέα αυτή σειρά δε, σε κάθε σκεύος μειώνεται κατά 90% το πλαστικό, κάνοντας καθημερινά πράξη τη δέσμευση της εταιρείας για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα