Πάνω από 1.300 επιχειρήσεις στη Food Expo 2023

H Food Expo ολοκληρώθηκε, για ακόμη μία χρονιά, και αποτέλεσε το meeting point του κλάδου, με 31.369 επισκέπτες, 900 Hosted Buyers, 1.300 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φέρνοντας σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλον τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης από την Ελλάδα

και από άλλες χώρες, ανακάλυψαν από κοντά πάνω από 50.000 ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα και ποτά και πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους εκπροσώπους τους, κλείνοντας συμφωνίες.

Επιπλέον, 190 εκθέτες της Oenotelia παρουσίασαν πλήθος ετικετών, ενώ, παράλληλα, διοργανώθηκαν ημερίδες με στελέχη του κλάδου και live cooking shows. Ακόμα, η Food Expo 2023, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έδειξε, για ακόμα μία φορά, τη στήριξη της στο έργο του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δίνοντας τη δυνατότητα στους εθελοντές του, να συλλέξουν είδη από τα περίπτερα των εταιρειών που συμμετείχαν στην έκθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα