Πάνω από 300 στελέχη στο 14ο Συνέδριο ΙΕΛΚΑ

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 14ο Συνέδριο ΙΕΛΚΑ με θέμα «Intelligent Retail for Smart Shoppers».

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν πάνω από 300 στελέχη της αγοράς, από αλυσίδες σουπερμάρκετ, αλλά και προμηθευτικές εταιρείες, καθώς και ακαδημαϊκοί και στελέχη επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών στον κλάδο του εμπορίου.

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ως ομιλητές ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο Γεν.

Γραμματέας Εμπορίου Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σουπερμάρκετ Ελλάδος Αριστοτέλης Παντελιάδης, και ο Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της MRB, ανάμεσα σε πολλούς άλλους ομιλητές, οι οποίοι σκιαγράφησαν το τοπίο της ελληνικής αγοράς σουπερμάρκετ για το 2024.

Οι θεματικές ενότητες περιλάμβαναν: Μακροοικονομικό Περιβάλλον – Πληθωρισμός, κόστη και παραγωγικότητα, Αλλαγές στις καταναλωτικές και αγοραστικές τάσεις, Νέα Ψηφιακή Πραγματικότητα – Τεχνητή νοημοσύνη, Data analytics, Κυβερνοασφάλεια και λιανεμπόριο, Κυβερνητικές Πρωτοβουλίες – Υλοποίηση και Αποτελεσματικότητα, Βέλτιστες πρακτικές στο Λιανεμπόριο Τροφίμων, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη, Startups και καινοτομία.

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφορούσε τα ζητήματα της ακρίβειας, καθώς και των διαδοχικών πολύπλευρων εξωγενών κρίσεων και των συνεπειών τους στο εμπόριο και την οικονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα