«Ποτέ άλλοτε δεν ήταν πιο κατάλληλη η εποχή για επανεκκίνηση της βιομηχανίας της άσκησης»

Fitness Awards διοργανώνονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο fitness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων όσο και σε επίπεδο προϊόντων, events, R&D, marketing αλλά και influencers. Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, M.Sc., CEO Elixir Studios, Fitness

Business Consultant, Πρόεδρος ΣΙΓΥΒΕ, Πρόεδρος ΟΣΙΓΕ και μέλος της Κριτικής Επιτροπής, ανέφερε σχετικά:

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόταση της προέδρου της επιτροπής αξιολόγησης των Fitness Awards 2024, Eυστρατίας Τσίτσκαρη, για τη συμμετοχή μου ως μέλος της επιτροπής. Ως πρόεδρος του ΣΙΓΥΒΕ (Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Βορείου Ελλάδος), πρόεδρος της ΟΣΙΓΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ελλάδος) αλλά και ως επιχειρηματίας, επαγγελματίας που δραστηριοποιούμαι 28 χρόνια στη βιομηχανία της άσκησης, θεωρώ ότι ποτέ άλλοτε δεν ήταν πιο κατάλληλη η εποχή για να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που κάνουμε τα πράγματα, να επαναπροσδιορίσουμε τις αρχές μας, να κινητοποιήσουμε τον εαυτό μας και να συμμετέχουμε στην επανεκκίνηση της βιομηχανίας της άσκησης.

Όλοι εμείς οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούμαστε στη βιομηχανία της άσκησης σε συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα, οφείλουμε να έχουμε σημείο εκκίνησης την επιστήμη της άσκησης και μετά οτιδήποτε άλλο. Αυτό πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς, γιατί αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερη αξία στο επάγγελμά μας, στις υπηρεσίες μας και θα αναβαθμίσει τον ρόλο της άσκησης για την υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Χωρίς αμφιβολία, η αδιάλειπτη παρουσία της διοργάνωσης, τα 4 τελευταία χρόνια, μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό πυλώνα και αρωγό στο δύσκολο έργο που έχουμε ως επιχειρηματίες και επαγγελματίες και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομοσπονδίας την εταιρεία Boussias για το σημαντικό της έργο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.fitnessawards.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα