Πρόγραμμα για μαθητές ακριτικών νησιών από ΟΠΑ και Grant Thornton

Η Grant Thornton και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), στο πλαίσιο των κοινών πρωτοβουλιών που υλοποιούν μέσω του Μνημονίου Συνεργασίας τους, ενώνουν τα ακριτικά νησιά με την Αθήνα, προσφέροντας σε μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα πρώτα βήματα της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Ειδικότερα, μαθήτριες

και μαθητές της Γ’ Λυκείου των ακριτικών νησιών από την Τήλο, τη Νίσυρο, το Καστελόριζο, την Κάσο και τους Λειψούς επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΟΠΑ για να ενημερωθούν σχετικά με τις σπουδές στο ΟΠΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς των δύο οργανισμών.

Η Grant Thornton κάλυψε τα έξοδα διαμονής και ημιδιατροφής των μαθητών και των συνοδών – καθηγητών και την επίσκεψή τους στο θέατρο, ενώ τη μεταφορά και τη διατροφή των μαθητών από Τήλο, Νίσυρο, Καστελόριζο, Κάσο και Λειψούς στην Αθήνα, ανέλαβε η Attica Group.

O Σωτήρης Κωνσταντίνου, Πρόεδρος της Grant Thornton, ανέφερε σχετικά: «Στην Grant Thornton κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι όλοι οι μαθητές να έχουν πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και επαγγελματικής κατάρτισης, και να μπορούν να προσπεράσουν κάθε εμπόδιο που σχετίζεται με την εξέλιξή τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα