Στην TBWA\Worldwide το sports marketing agency Dark Horses

Στην TBWA\Worldwide της Omnicom ανήκει πλέον η Dark Horses, το sports marketing agency, το οποίο υποστηρίζεται από τους Founders της Lucky Generals, Andy Nairn, Danny Brooke-Taylor και Helen Calcraft.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal ανήλθε σε περισσότερα από πέντε εκατ. λίρες, χωρίς ωστόσο επιβεβαίωση της εταιρείας. Στόχος της εξαγοράς αποτελεί η απόκτηση ενός απολύτως εξειδικευμένου agency, ανέφερε ο Troy

Ruhanen, Global Chief Executive, TBWA\Worldwide. Από την πλευρά της, η διοίκηση της Dark Horses δήλωσε ότι «πρωταρχικός παράγοντας ήταν η πρόσβαση σε παγκόσμιες ευκαιρίες, παράλληλα με τη διατήρηση της ταυτότητας του agency».

Η Dark Horses ιδρύθηκε με επένδυση της Lucky Generals το 2016, κάποιους μήνες πριν από την πώληση του μεγαλύτερου μέρους των μετοχών της στην TBWA τον Φεβρουάριο του 2017. Αρχικά, ηγείτο από τον Simon Dent, ο οποίος έφυγε από την BBH Sport για τη νέα εταιρεία και παραιτήθηκε από τη θέση του Managing Director τον Σεπτέμβριο του 2020, παραμένοντας μέτοχος. Έκτοτε, επικεφαλής της είναι οι Chief Executive Melissa Robertson, Executive Creative Director Steve Howell και Chief Strategy Officer Matt Readman.

Στις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι οποίες θέλουν την τριάδα να έχει λάβει τη σχετική αποζημίωση, η Melissa Robertson εξέφρασε τη δέσμευσή της στο agency και σημείωσε ότι «η ομάδα δεν πηγαίνει πουθενά».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα