Συνεργασία Volvo Car Hellas και ElpeFuture

Με κοινό όραμα την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, η Volvo Car Hellas και η ElpeFuture συμπράττουν, προσφέροντας στους κατόχους των αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων Volvo, προνομιακή πρόσβαση στο πανελλαδικό

δίκτυο φόρτισης του κορυφαίου ομίλου ενέργειας Helleniq Energy. Οι οδηγοί των ηλεκτροκίνητων μοντέλων Volvo θα μπορούν να προμηθεύονται την ειδική κάρτα φόρτισης, με τα διακριτικά Volvo και ElpeFuture «ChargenGo».

Με τη χρήση της στα σημεία φόρτισης της ElpeFuture σε όλη την Ελλάδα, θα απολαμβάνουν προνομιακές υπηρεσίες για τη φόρτιση του αυτοκινήτου τους. «Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ElpeFuture, που τροφοδοτεί με ενέργεια το μέλλον και διαθέτει το δίκτυό της στους κατόχους ηλεκτροκίνητων Volvo, για τη φόρτιση των αυτοκινήτων τους με προνομιακές υπηρεσίες», δήλωσε ο Νίκος Γιαννουσάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Κιαρτζής, Διευθύνων Σύμβουλος της ElpeFuture, επισημαίνει: «Με ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό, ανταποκρινόμαστε στο νέο ενεργειακό σκηνικό που διαμορφώνεται διεθνώς, αλλά και στις προκλήσεις που θέτει επιτακτικά η κλιματική αλλαγή».

Keywords
Τυχαία Θέματα