Τα «The Growth Hacking Awards» έρχονται για δεύτερη χρονιά

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Google, κάθε μήνα, 53.000 χρήστες πληκτρολογούν στην μπάρα αναζήτησης τη φράση «growth hacking», ενώ, μέχρι σήμερα, έχουν δημοσιευθεί περίπου 7.940.000 άρθρα πάνω στο θέμα.

Με τον όρο Growth Hacking αναφερόμαστε στη χρήση έξυπνων τεχνικών marketing, αποτελεσματικών και φιλικών προς τον χρήση, για την προώθηση της ανάπτυξης και της διατήρησης μιας ενεργής κοινότητας χρηστών, την προώθηση των πωλήσεων προϊόντων/υπηρεσιών και την ενίσχυση της

ορατότητας του brand με κύριο γνώμονα το πολύ χαμηλό κόστος και τα άμεσα αποτελέσματα.

Φέτος, για δεύτερη χρονιά, η Boussias Events οργανώνει τα «The Growth Hacking Awards» με την αποστολή να παρουσιάσουν και να προωθήσουν την ποικιλομορφία των αποτελεσματικών στρατηγικών ανάπτυξης που χρησιμοποιούνται σε διάφορους κλάδους, απογειώνοντας τις καμπάνιες και εν συνόλω τις επιχειρήσεις.

Πρόεδρος της φετινής Επιτροπής Αξιολόγησης είναι η Δρ. Ειρήνη Σαμαντά, Καθηγήτρια Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στη Σχολή Διοικητικών Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ & Έρευνα Αγοράς (Μ.M.R) του Τομέα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας. Υποβολή συμμετοχών έως τις 22 Μαρτίου στο https://www.thegrowthhackingawards.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα