Την παγκόσμια creative leadership ομάδα του αναδιαρθρώνει το Grey Group

Σε προαγωγές και νέες προσλήψεις προχωρά το Grey Group, αναδιαρθρώνοντας τη παγκόσμια creative leadership ομάδα του. Υπό την ηγεσία του Global Chief Creative Officer, Gabriel Schmitt, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του τον Ιούνιο, η Grey προήγαγε τον Diego Medvedocky σε Global

Creative Partner, με ισχύ από τον Ιανουάριο.

Το agency προήγαγε, επίσης, την Constanza Rossi σε Global Craft Partner, την Jessica DeVirgilis, σε Global Production Partner, τη Maru Sokolowski σε Global Head of Creative Excellence και την Catrina Ramos σε Senior Creative Manager. Όλες θα αναφέρονται στον Schmitt και θα έχουν ως αποστολή την ανάδειξη της δημιουργικής εργασίας και της τέχνης, καθώς και τη διασφάλιση υψηλής ποιότητας παραγωγής σε όλο το δίκτυο. Οι διορισμοί αποτελούν την πρώτη σημαντική κίνηση του Schmitt από τότε που ανέλαβε τον ρόλο του.

«Πρόσφατα, η most-awarded εργασία προήλθε κυρίως από τη Grey στη Λατινική Αμερική, με επικεφαλής τον Medvedocky», δήλωσε ο Schmitt. «Με αυτούς τους νέους διορισμούς, το δίκτυο ελπίζει να βελτιώσει το επίπεδο και τη συνέπεια της εργασίας. Ο στόχος μου για το 2024 είναι να αρχίσουμε να έχουμε αποτελεσματικές ιδέες παντού στον κόσμο, και το σημαντικότερο, συνεχώς», πρόσθεσε.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα