«Το AI είναι το καύσιμο που ενισχύει το performance σας»

Σε εξέλιξη βρίσκεται το συνέδριο All Things Facebook and Instagram 2024, το οποίο διοργανώνει σήμερα η Boussias Events στην ΟΤΕ Academy. Φέτος, το συνέδριο εστιάζει και στο hot, όπως χαρακτηρίστηκε, ζήτημα της τεχνητής νοημοσύνης, στις λύσεις που μπορεί να προσφέρει για τις εταιρείες, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία αυτή ενσωματώνεται στα offerings της Meta.

«Το εξαιρετικό marketing ξεκινά

με εσάς τους ίδιους, τις γνώσεις και τα εργαλεία που διαθέτετε, ενώ το AI είναι το καύσιμο που ενισχύει το performance σας», υπογράμμισε προς τους παριστάμενους η Archondia Tsiftsian, Account Manager CEE, Meta και τους κάλεσε να τοποθετήσουν το AI στην καρδιά των εμπειριών σε σχέση με το κοινό και τα αποτελέσματα των brands τους.

Από την πλευρά του, ο Maxim Korseko, Group Director, e-commerce, CEE, Meta, περιέγραψε τις τάσεις που θα επικρατήσουν φέτος στον τομέα του e-commerce ως εξής: 1. Originate, don’t translate. 2. Finding the AI balance. 3. Evolving search. 4. Outcomes over attention. 5. Pinpointing true value. Αναλυτική κάλυψη του συνεδρίου All Things Facebook and Instagram θα δημοσιευθεί σε επόμενο τεύχος του Marketing Week.

Keywords
Τυχαία Θέματα