Το Queen.gr παρουσιάζει «Μία συνταγή για την πρόληψη»

Με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα αφιερωμένο στον καρκίνο του μαστού, το Queen.gr με την υποστήριξη του ομίλου διαγνωστικών κέντρων Affidea, δημιούργησαν μια καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με τίτλο: «Μια συνταγή για την πρόληψη».

Στην καμπάνια συμμετείχε ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος ο οποίος προσκάλεσε έξι γυναίκες, τις influencers Μαρία Λουΐζα Βούρου, Κατερίνα Ευαγγελινού και Άννα Πρέλεβιτς

και τρεις συντάκτριες του Queen.gr, σε ένα masterclass, διαφορετικό από τα συνηθισμένα, καθώς το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι θα παρακολουθούσαν την παρασκευή ζύμης για ψωμί με ένα healthy twist.

Συγκεκριμένα, αφού ο σεφ είχε εκπαιδευτεί από συνεργαζόμενο γυναικολόγο-μαστολόγο του ομίλου Affidea, έδειξε στις καλεσμένες του, πώς μπορούν να αυτοψηλαφούν το στήθος τους με συγκεκριμένες κινήσεις των δαχτύλων τους, ακολουθώντας την φορά του ρολογιού, πλάθοντας τη ζύμη.

Η ενέργεια είναι μια παραγωγή της DPG και επικοινωνείται μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο προβολής τόσο στο site, όσο και στα SoMe accounts του Queen.gr, ενώ, παράλληλα, αποτελεί τον πυρήνα της breast cancer awareness καμπάνιας του ομίλου Affidea.

Keywords
Τυχαία Θέματα