Το YDC έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την πρώτη συνάντηση των μελών του για το 2024 με τίτλο «Happy 2024 with New Year’s Resolutions» πραγματοποίησε το Your Directors Club στο εστιατόριο Natu στην Κηφισιά, στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεων που διοργανώνει για να ενισχύσει τα μέλη του στη διαχείριση κομβικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν, στο πλαίσιο του ρόλου τους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Δρ. Άννα Κανδαράκη, κλινική ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

και αριστούχος του πανεπιστημίου Paris V Rene Descartes της Σορβόννης, η οποία μίλησε για όλα όσα αφήνουμε πίσω τη χρονιά που φεύγει αλλά και όσα πολύτιμα κρατάμε ως εφόδια για τη νέα χρονιά.

Μετά την ομιλία, ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και αναδείχτηκαν τα τυχερά μέλη που κέρδισαν δώρα από τους υποστηρικτές του οργανισμού αλλά και ένα βιβλίο της ομιλήτριας με τίτλο «Τα χρώματα που εσείς μου μάθατε».

Το Your Directors Club υποστηρίζουν οι Arval (Strategic Partner), Fedex και Theofylaktos (Diamond Partners), Pressious Arvanitidis, InfoQuest Technologies και Jack Daniel’s (Golden Partners), AGT, CENSUS Labs, Schneider Electric (Silver Partners), Sargia Partners (Coaching Partner), καθώς και η Boussias Media και το Euro2day (Media Partners).

Keywords
Τυχαία Θέματα
YDC,