Το Your Directors Club συζητά για τις δεξιότητες του μέλλοντος

Το Your Directors Club, πραγματοποίησε ακόμα μια εκδήλωση με τίτλο «The Skills of the Future and Strategic Foresight» την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεων (Lunch Circles) που διοργανώνει ο οργανισμός.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν οι Γιάννης Μαστρογεωργίου, Ειδικός Γραμματέας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού στην Προεδρία της Ελληνικής Κυβέρνησης και Δρ. Ιωάννης Θάνος, Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του

Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συζητήθηκαν οι αλλαγές που φέρνει η εξέλιξη της τεχνολογίας στις ζωές μας και πόσο σημαντικό είναι τα υψηλόβαθμα στελέχη της χώρας να αγκαλιάσουν αυτές τις αλλαγές. Έγινε επίσης, αναφορά στην ανάγκη για συνεχή μάθηση ενώ τονίστηκε η σημαντικότητα ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων και κυρίως της δημιουργικότητας.

Όλες τις εκδηλώσεις του Your Directors Club υποστηρίζουν οι ALD Automotive (Strategic Partner), Fedex Express Greece και Theofylaktos (Diamond Partners), Pressious Arvanitidis, InfoQuest Technologies και Jack Daniels (Golden Partners), AGT, Census Labs και Schneider Electric (Silver Partners), Sargia Partners (Coaching Partner), Boussias και Euro2day (Media Partners).

Keywords
Τυχαία Θέματα