Τρεις νέες χώρες και έξι νέα λιμάνια στους προορισμού της Celestyal

Η Celestyal «συστήνει» στους επιβάτες της τρεις νέες χώρες (Κροατία, Μαυροβούνιο και Ιταλία), προσθέτοντας έξι νέα λιμάνια στις κρουαζιέρες της για το 2024-2025.

Το Celestyal Journey θα ξεκινήσει στις 2 Μαρτίου 2024 με τη νέα κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ονειρεμένη Αδριατική». Θα περιλαμβάνει προσεγγίσεις με ολοήμερη παραμονή σε Κεφαλονιά,

Κότορ, Μπάρι και Κέρκυρα, καθώς και με παραμονή στο Ντουμπρόβνικ και μισή ημέρα στο Κατάκολο. Επιπλέον, η Celestyal θα ανανεώσει δύο ακόμη κρουαζιέρες το 2024, αντικαθιστώντας την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι» στις 9 και 16 Μαρτίου, με την κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο».

Ως ένδειξη αναγνώρισης προς τους πιστούς της επιβάτες, η Celestyal ανταμείβει όσους έχουν ήδη κάνει κράτηση με το Celestyal Journey για κρουαζιέρες που αναχωρούν από την Αθήνα στις 2, 9 και 16 Μαρτίου του 2024, με μια δωρεάν κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι», μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Celestyal.

Οι επιβάτες αυτοί θα ενημερωθούν από την εταιρεία ή τον πράκτορα που έκανε την κράτηση του ταξιδιού τους, σχετικά με τις ανανεωμένες κρουαζιέρες, και την προσφορά για τη δωρεάν κρουαζιέρα που μπορούν να εξαργυρώσουν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα