Απόντος Τεννέ η προπόνηση στο Αγρίνιο

Υπό την επίβλεψη του βοηθού του Γιώργου Ταράση και του γυμναστή της ομάδας Βασίλη Αλεξίου διεξήχθη η σημερινή (11/11) προπόνηση του Παναιτωλικού, καθώς ο Μπάμπης Τεννές προσβλήθηκε από ίωση και παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με μπάλα. Απουσίαζαν ο ’γγελος Χαριστέας και ο Γιώργος Θεοδωρίδης που συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών, ο Παύλος Μητρόπουλος που συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και ο Σρνταν Μπλάζιτς που συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Μαυροβουνίου. Απουσίασε επίσης ο ’ντι (ίωση),

ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τσενάμο και ο Μπαμπανιώτης.

Στην πρωινή προπόνηση πήραν μέρος οι: Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Σέγε, Μπουμάλ, Πασάς, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Δέντσας, Καπνόπουλος, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Ντολεζάι, Σιόντης, Παππάς.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί, με την προσθήκη των τερματοφυλάκων της ομάδας Κ20 Δημήτρη Τσάπαλου και Γιώργου Τηλεμάχου, αποτελούν την αποστολή του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει το Σάββατο (12/11, 15:00GR) στο γήπεδο Παναιτωλικού.

Οι Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Καραμαλίκης, Καμαρά, ’ντι, Μεταξούλης, Σμίλτος, Ζέρης, θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο EMILEON SportCenter.

Keywords
Τυχαία Θέματα