Εγκώμια Μπόλονι για τους "μικρούς"

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά και με την εμφάνιση των παικτών του, ιδιαίτερα των νεαρών, εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου. Ο ρουμάνος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους Αθανασιάδη, Γεωργιάδη, Κατσικά και Γλύκο, μιλώντας για όλους με κολακευτικά λόγια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόλονι:
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε εδώ. Ηταν ο στόχος μας γιατί ανεβήκαμε στην 3η θέση. Ξέραμε γιατί έχουμε παίξει δύο φορές μαζί τους ότι έχουν παίκτες με πολύ καλή ατομική αξία. Στόχος μας ήταν με την ομαδική δουλειά να προσπαθήσουμε να σπάσουμε τη σύνδεση τους, να μην παίξουν ομαδικά και νομίζω τα καταφέραμε.

Ηταν πολύ σημαντικό το ποιος θα σκοράρει πρώτος. Νομίζω ότι με το πολύ καλό μας πρώτο ημίχρονο και το πολύ δυνατό δεύτερο, το αποτέλεσμα κρίνεται φυσιολογικό. Επίσης είμαι ικανοποιημένος γιατί κάποιοι νεαροί παίκτες δίνουν καθημερινά απαντήσεις στο αν μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ.

Ο Αθανασιάδης στην πρώτη του σοβαρή χρονιά σε συμμετοχές έχει δείξει πνεύμα μαχητικότητας, μυαλό τακτικά και αποτελεσματικότητα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια δουλειά γιατί πιστεύω ότι στο μέλλον μπορεί να είναι λύση αγωνιστικά και οικονομικά ο Αθανασιάδης.

Ο Γεωργιάδης ήρθε από μακροχρόνιο τραυματισμό, δεν πίστευα ότι μπορούσε να παίξει για περισσότερα από 60-70 λεπτά αλλά τα κατάφερε και μπράβο στους φυσιοθεραπευτές. Μπράβο και στον Κατσικά που έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του σήμερα.

Κερδίσαμε αλλά ξέρω πολύ καλά ότι η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα, σημαντικός σύλλογος και ελπίζω ότι στο μέλλον θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε άλλες δύο φορές μαζί τους. Ξέρω ότι για εμάς τα παιχνίδια με την ΑΕΚ θα είναι πάντα δύσκολα.

Ο Γλύκος είναι ο 4ος νεαρός παίκτης στον οποίο θα αναφερθώ. Ευτυχώς δεν είχε πολλή δουλειά σήμερα. Εκανε τη δουλειά του στο 100%. Ξέρετε ότι είναι ένας νεαρός τερματοφύλακας που τώρα παίζει πρώτη φορά σε υψηλό επίπεδο. Στον ημιτελικό ήταν απόντας για 10 δευτερόλεπτα... Είναι φυσιολογικό για έναν νεαρό τερματοφύλακα να γίνονται και λάθη και πρέπει να τον στηρίξουμε".


Keywords
Τυχαία Θέματα