Εναν τερματοφύλακα και δύο χαφ θέλουν να αποκτήσουν στον Ολυμπιακό

Κατά την επίσκεψή του στο προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν αρκέστησε στην ομιλία του προς τους παίκτες, αλλά είχε και συζήτηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τα μεταγραφικά θέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες συζήτησαν το ενδεχόμενο της απόκτησης τριών ποδοσφαιριστών στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Το θέμα του τερματοφύλακα είναι στην πρώτη γραμμή, ενώ

ο Μαρινάκης έδωσε εντολή για τον εντοπισμό δύο χαφ που θα βοηθήσουν την ομάδα. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένα δεκάρι και ένας ακραίος μέσος που θα αγωνίζεται στα δεξιά.

Για το θέμα του τερματοφύλακα, η περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη αποκλείστηκε από τον Βαλβέρδε και στο προσκήνιο έρχεται ο Χακόμπο του Αστέρα Τρίπολης. Ηδη έχουν μάλιστα ξεκινήσει οι επαφές με τους αρκάδες.

Από εκεί και πέρα οι σκάουτερ των ερυθρόλευκων ασχολούνται πλέον με την ανεύρεση δύο μέσων που θα κάνουν τη διαφορά. Αυτή η απόφαση θα πρέπει να τονίσουμε πως συνδέεται με την κακή παρουσία του Φραν Γέστε, από τον οποίο στον Ολυμπιακό έχουν πολλά παράπονα.

Παράλληλα, ο Χαβίτο αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και με τον Τζαμέλ Αμπντούν. Συνεπώς, είναι λογικό οι ερυθρόλευκοι να ψάχνουν πλέον για δύο χαφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα