Επιστρέφουν στου Ρέντη, βλέπουν ΑΕΚ

Δεύτερη και τελευταία μέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Ολυμπιακού η Κυριακή (9/10) και οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν αύριο (10/10) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Για τους αντικαταστάτες των Τοροσίδη και Φέισα, που έχουν τεθεί

νοκ άουτ σκέφτεται ο Βαλβέρδε, με τους Μοντέστο και Μακούν να προβάλουν ως φαβορί.

Με εξαίρεση τους διεθνείς, μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (7/10) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αλλά και το τεχνικό επιτελείο... σκόρπισαν. Αλλοι για τις πατρίδες τους και οι άλλοι για μέρη της Ελλάδας εκτός Αθήνας για να ξεκουραστούν πνευματικά και ψυχικά.

Ξεκούραση τέλος όμως, αφού από τη Δευτέρα (10/10) επιστρέφουν στις προπονήσεις με το πρόγραμμα, που ακολουθεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, αφού ο Ολυμπιακός σε μία εβδομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την Μπορούσια στο Καραϊσκάκη και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το ντέρμπι με την Ενωση όμως προηγείται και το μυαλό των ερυθρολεύκων είναι σε αυτό ακριβώς το παιχνίδι, αφού είναι ξεχωριστό τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς, αφού στην ΑΕΚ, που έχει νέο προπονητή, θα αναζητήσουν απάντηση για την περσινή εξάρα στο Φάληρο.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού εκτός των Γέστε και Μανιάτη, που παραμένουν τραυματίες, ο βάσκος δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Φέισα, Τοροσίδη, που τραυματίστηκαν με τις Εθνικές.

Αμφότεροι βασικοί στην 11άδα με τον Βαλβέρδε να σκέφτεται ήδη τους πιθανούς αντικαταστάτες τους. Το πολυεργαλείο, Μοντέστο, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Μακούν αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού ως παρτενέρ του Ορμπάιθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα