Φλεβαράκης: Ανάλογη συνέχεια

Ο Ηλυσιακός νίκησε το Περιστέρι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε πως περιμένει να δει από τους παίκτες του ανάλογες εμφανίσεις και στη συνέχεια.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την καλή δουλειά που κάνουν. Μπορεί να μην είχαμε αυτό το ξεκίνημα που θέλαμε, αλλά ανταποκριθήκαμε σωστά απέναντι σε μια δυνατή, σοβαρή και επικίνδυνη ομάδα. Γυρίσαμε το παιχνίδι για μια ακόμη φορά με την άμυνα και την ομαδικότητα", τόνισε στο αρχικό τυο σχόλιο ο Φλεβαράκης

και κατέληξε:

"Μας λείπει το εύκολο σκορ, αλλά αντιδράσαμε σωστά όταν το Περιστέρι μείωσε την διαφορά. Κρατάμε και το ότι κάναμε λιγότερα λάθη, αφού και εμείς είχαμε πρόβλημα με τα λάθη, ειδικά εκτός έδρας. Επίσης όλοι οι παίκτες μας καταλαβαίνουν ότι είναι σημαντικοί για την ομάδα, με τους Ματαλόν και Σπανό να έχουν απόψε ένα εικοσάλεπτο συμμετοχής συνολικά. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη και η ομάδα να βελτιώνεται συνεχώς".

Από την πλευρά του ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε: "Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όπως κάνουμε σε όλα μας τα παιχνίδια φέτος αλλά στη συνέχεια, μετά το δεύτερο δεκάλεπτο χάνουμε τις διαφορές και αυτό πάλι συμβαίνει συνέχεια. Εχουμε πολλά καινούρια παιδιά που δεν έχουν αφομοιώσει ακόμη ότι πρέπει να παίζουν περισσότερο με το μυαλό και λιγότερο με το...επονομαζόμενο ταλέντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, φέραμε κοντά το σκορ, αλλά ενώ είχαμε πλεονέκτημα ψυχολογικά, θεωρητικά, κολλήσαμε στην ζώνη, κάναμε συνολικά 23 λάθη, τα περισσότερα εύκολα. Μέσα απ’ τα λάθη μας όμως μαθαίνουμε, είναι κάτι λογικό να συμβαίνει. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό και καλή συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα