Γεωργέας: Ξεπερνάμε τα προβλήματα

Ηταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στη νίκη επί του Παναιτωλικού, μολονότι έπαιξε σε μία θέση, που είχε χρόνια να αγωνιστεί. Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος στάθηκε στη σημασία του τριπόντου, αλλά και στο γεγονός ότι οι παίκτες ξεπερνούν τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο, λέγοντας ότι είναι μια οικογένεια και ότι δεν ενδιαφέρονται μόνο για τα λεφτά!

Για το γεγονός ότι λόγω απουσιών έπαιξε σαν αμυντικό χαφ, είπε: "Εχω ξαναπαίξει αμυντικό χαφ.

Και στην Καλαμάτα και παλιά στην ΑΕΚ. Αυτό που μετράει όμως είναι η νίκη, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες, στον προπονητή, στον φροντιστή στους πάντες που προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις μέσα σε αυτή την κατάσταση που ζούμε στην ΑΕΚ".

Για τα προβλήματα που υπάρχουν, ο... Φούλης ανέφερε: "Ξεπερνάμε τα προβλήματα συνεχίζουμε ακάθεκτοι, είμαστε μια οικογένεια και δείχνουμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά. Υπάρχουν προβλήματα, έχουμε να πληρωθούμε καιρό αλλά δουλεύουμε όλοι σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, ξέρουμε ότι στην ΑΕΚ είμαστε και ότι θα βρεθεί λύση".

Και κατέληξε, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια: "Τώρα έχουμε το ματς το ευρωπαϊκό να το περάσουμε αυτό και να συνεχίσουμε με νίκες στο πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα