Ο Λάσλο Μπόλονι προτίθεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην 11άδα του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση με τη Ρούμπιν για το Europa League

Οι πρώτες δοκιμές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Λάσλο Μπόλονι προτίθεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην 11άδα, στην αναμέτρηση με τη Ρούμπιν Καζάν στη Τούμπα, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο ρουμάνος έδειξε τη διάθεση να ξεκουράσει παίκτες που... δεν έχουν βγει από την ενδεκάδα όπως για παράδειγμα ο Στέλιος Μαλεζάς, αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που είχαν 20-25 λεπτά συμμετοχής, να

ξεκινήσουν βασικοί.

Στη προπόνηση της Τρίτης (13/12), ο ρουμάνος τοποθέτησε τον Μπαλάφα στο κέντρο της άμυνας, διατηρώντας δίπλα του τον Μπρούνο Τσιρίλο. Χρησιμοποίησε επίσης τον Βλάνταν Ιβιτς σε ρόλο επιτελικού μέσου και όλα δείχνουν ότι ο σέρβος θα ξεκινήσει στο παιχνίδι.

Παραμένοντας στην επίθεση, λογικά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα ξεκουραστεί και τη θέση του στη δεξιά πλευρά θα πάρει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Βιεϊρίνια και Αθανασιάδης θα διατηρούν στις θέσεις τους, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής το πιθανότερο είναι να αγωνιστούν οι Γκαρσία, Αρίας. Σχετικά με τα αμυντικά άκρα, Ετο και Λίνο θα παραμείνουν στην 11αδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα