Ψάρρας: Δεν είναι έκπληξη η ήττα

Με ρεαλισμό και μεγάλη δόση ειλικρίνειας αντιμετώπισε ο Σάκης Ψάρρας την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παμβοχαϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των ανδρών.

"Γνωρίζαμε τις δυσκολίες. Η ομάδα τώρα χτίζεται. Η ήττα οφείλεται ξεκάθαρα στο γεγονός ότι είμαστε μια νέα ομάδα, ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία

και η ήττα από τον Παμβοχαϊκό είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Ηταν κάτι που περιμέναμε.

Εχουμε νέα παιδιά που για πρώτη φορά αγωνίζονται σε τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά πιστεύουμε ότι και με τη βοήθεια του κόσμου στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα. Η ομάδα δεν υπήρχε το καλοκαίρι και το γεγονός ότι σήμερα υπάρχει και βρίσκεται στα τερνέν είναι μια μεγάλη επιτυχία", είπε ο διεθνής πασαδόρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Βραχατίου:

"Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον Παμβοχαϊκό. Είναι μια οικογένεια, ένα μοντέλο για το ελληνικό βόλεϊ. Κέρδισε δίκαια και απέδειξε ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει πολλά στο φετινό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον προπονητή τους, τους παίκτες, τη διοίκηση και τον κόσμο για την φανταστική ατμόσφαιρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα