Τρεις στου Ρέντη, χειρουργήθηκε ο Παπάζογλου

Σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο γόνατό του υποβλήθηκε την Κυριακή (13/11) ο Τάσος Παπάζογλου, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα. Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά Τζιμπούρ, Φέισα και Αμπντούν πήγαν στου Ρέντη για να συνεχίσουν τα προγράμματά τους.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα (13/11) ο άτυχος Τάσος Παπάζογλου, που στην προπόνηση του Σαββάτου (12/11) υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου.

Ο νεαρός αμυντικός υπεβλήθη στο Metropolitan σε αρθροσκόπηση.

Στην επέμβαση που έγινε από τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο, πραγματοποιήθηκε μερική έσω μηνισκεκτομή στο γόνατο του Παπάζογλου, ο οποίος θα πάρει σήμερα (13/11) το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το διάστημα της απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρολεύκων υπολογίζεται σε τρείς με τέσσερις εβδομάδες.

Στο μεταξύ, μέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέδε, που τους έδωσε ρεπό. Ωστόσο τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη για να συνεχίσουν τα προγράμματά τους.

Ο λόγος για τους Ραφίκ Τζιμπούρ, Λιούμπομιρ Φέισα και Τζαμέλ Αμπντούν, που έκαναν αποθεραπεία. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου, οι δύο αλγερινοί θα είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο σέρβος, που έχει υποστεί διάστρεμμα, έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει.

Keywords
Τυχαία Θέματα