Lexus LX 570 Facelift 2013 [w/video]

23:17 9/1/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Lexus παρουσίασε και το ανανεωμένο LX στο Detroit. Το μεγάλο SUV της Lexus διαθέτει επανασχεδιασμένους μπροστά και πίσω προφυλακτήρες, νέα γρίλια, LED φωτιστικά σώματα, επανασχεδιασμένους καθρέπτες  και ζάντες 20″. Στο εσωτερικό υπάρχει το σύστημα ψυχαγωγίας

Entune της μητρικής Toyota, σκουρόχρωμα αλουμινένια διακοσμητικά και ξύλινες επενδύσεις από μαόνι.

Μηχανικά φορά τον V8 5.7-λίτρων απόδοσης 388 ίππων με 546 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός Torsen κεντρικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Η Lexus έχει τοποθετήσει το ηλεκτρονικό σύστημα Crawl Control το οποίο βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού και του φρένου όταν το αυτοκίνητο κινείται σε ανώμαλο εκτός δρόμου έδαφος αλλά και το σύστημα Multi-Terrain Select το οποίο βελτιώνει την απόδοση του αυτοκινήτου ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού. Τέλος υπάρχει το σύστημα Turn Assist το οποίο αυξάνει την πίεση στην πίσω δαγκάνα του εσωτερικού τροχού έτσι ώστε να μειώνεται ο κύκλος στροφής. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα