ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΡΑΓΚΑ !

Πολλά νεύρα σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος Καρατζαφέρης και στο Παπαδάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 αλλά και αμέσως μετά στο ραδιόφωνο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm . Έφτασε μάλιστα σε σημείο να επιτεθεί στον Γ. Τράγκα και τον αποκάλεσε "αστείο", "φαιδρό" και "αναξιόπιστο" και τον χαρακτήρισε
ως μη σοβαρό δημοσιογράφο παρότι όπως αποκάλυψε ο ίδιος έχει συναντηθεί αρκετές φορές μαζί του στο.....
"Πεντελικόν".

Και όλα αυτά, διότι σήμερα το πρωί ο Γ. Τράγκας ειρωνεύονταν τον Καρατζαφέρη λέγοντας ότι ο κάποτε ο Πρόεδρος έλεγε ότι η πρώτη Κυβέρνηση του ΛΑΟΣ θα ορκισθεί στην Μητρόπολη Αθηνών και η δεύτερη στην Αγιά Σοφία στην Κωνσταντινούπολη. Αυτά τα απαρνήθηκε ο Πρόεδρος και έλεγε πως δεν τα είπε ή «μάσαγε» τα λόγια του στην επιμονή του Χ¨Νικολάου για την υπεράσπιση του Τράγκα !

Τα έλεγες Πρόεδρε αυτά τότε που ξεκίνησες το κόμμα σου και προσπαθούσες να προσελκύσεις «χαζούς» ψηφοφόρους που όμως σε πήρανε στα σοβαρά και μπράβο σου που τα κατάφερες και έφτασες εκεί που έφτασες (για παραπάνω δεν σε βλέπω με την κωλοτουμπίστικη πολιτική που ακολουθείς τα τελευταία δύο χρόνια).

Αλλά να φθάνεις σε σημείο να αμφισβητείς και τα λεγόμενά σου πάει πολύ. Ευτυχώς που υπάρχουν τα αρχεία και μας τα θυμίζουν.
Αλήθεια γιατί τόσα νεύρα πρωϊνιάτικα και στις δύο παραπάνω εκπομπές; Έρχεται κανένα γκάλοπ και σε προσγειώνει ανώμαλα;

Ο ΠΟΝΗΡΟΣΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα