Μαραθώνιος Βενιζέλου για την Οικονομία

Σειρά συσκέψεων θα έχει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος για την κατάρτιση του νέου προϋπολογισμού, την προώθηση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου καθώς και τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, που θα γίνουν στις 7 το απόγευμα στη Βουλή.

Ο κ. Βενιζέλος θα έχει το μεσημέρι σύσκεψη με τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο
με αντικείμενο τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, οι οποίες θα εστιάσουν σε.....
όσα πρέπει να γίνουν για να πάρουμε της 6η δόση του πακέτου στήριξης.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 9 το πρωί, ο κ. Βενιζέλος έχει σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τους αρμόδιους υφυπουργούς και τα υπηρεσιακά στελέχη για τον προϋπολογισμό του 2012, ο οποίος αναμένεται να κατατεθεί το αργότερο την ερχόμενη Δευτέρα στη Βουλή.

Μετά τη σύσκεψη για τον προϋπολογισμό, ο υπουργός Οικονομικών θα έχει σύσκεψη για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα προβλέπει μέτρα για τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης όπως τα αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών, διατάξεις που θα οδηγούν στην εφαρμογή καθολικού Πόθεν Έσχες για όλους τους φορολογουμένους, περικοπές στις φοροαπαλλαγές, μέτρα για την απλοποίηση του καθεστώτος φορολογίας των επιχειρήσεων, ενώ δεν αποκλείονται ακόμη και μειώσεις στους συντελεστές ΦΠΑ υπό την προϋπόθεση ότι το συνολικό πακέτο δεν θα οδηγεί σε μείωση εσόδων.

Στόχος της κυβέρνησης είναι αυτό να έχει ψηφιστεί έως τον Μάρτιο 2012.

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα