ΜΗΠΩΣ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΗΤΑΝ «ΕΜΜΕΣΗ» ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…;

Μήπως τελικά ο Γ.Α.Π. προανήγγειλε το δημοψήφισμα για να ντριπλάρει την δύσκολη κατάσταση που βρισκόταν και να κάνει αυτόν που του είχε κολλήσει το πιστόλι στον κρόταφο να «σαστίσει» οπότε να ξεφύγει από τον εκβιασμό;
Τι θα γινόταν όμως σε περίπτωση που θα περνούσε η άποψη του Γ.Α.Π να πάμε σε δημοψήφισμα για την δανειακή σύμβαση;
Σε πρώτη φάση το....
δημοψήφισμα ήταν κάτι που κανένας από αυτούς που είχαν κάνει σενάρια κυριαρχίας για την Ελλάδα δεν το ήθελε…!!!
Αμέσως μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος, όλοι μα όλοι, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό έπεσαν να τον «φάνε»…!!!

Τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε εδώ στην Ελλάδα, για μια βραδιά έχασαν την μπάλα, δεν ήξεραν τι να πουν, οι διεθνείς εκφραστές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ είχαν πανικοβληθεί και περίμεναν τον Γ.Α.Π στις ΚΑΝΝΕΣ για να τον «μαλώσουν»…!!!
Ο ΣΑΡΚΟΖΙ αποκάλεσε τον Γ.Α.Π. «μαλάκα» και η ΜΕΡΚΕΝ με τον ΟΜΠΑΜΑ του ζήτησαν να παραιτηθεί άμεσα…!!!
Τι θα γινόταν όμως στην περίπτωση που γινόταν το δημοψήφισμα;
Το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα εντελώς αντίθετο με αυτό που παρουσιάζουν τα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ των Μ.Μ.Ε γιατί όσοι συμμετείχαν στις μεγάλες συγκεντρώσεις θα κατάλαβαν ότι το ποσοστό που θα ψήφιζε εναντίων της δανειακής σύμβασης θα ήταν περίπου 70-80% κατά και 30-20% υπέρ…!!!
Σε αυτή την περίπτωση θα οδηγούμασταν άμεσα σε εκλογές…!!!
Στην ουσία ο Γ.Α.Π προσπάθησε να οδηγήσει την χώρα έμμεσα σε εκλογές . δηλαδή να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός για την τύχη του, και «όλοι έπεσαν να τον φάνε»…!!!
Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι πολιτικοί που εδώ και χρόνια πίεζαν για μια τέτοια κυβέρνηση ήταν ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΦΕΡΗΣ και η ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, γιατί είναι οι μόνοι που θα αποκτούσαν κυβερνητικό ρόλο…!!!
Σημασία έχει ότι ένας –ένας οι αρχηγοί των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων στη χώρα μας «τρώγονται» ο καθένας με διαφορετικό τρόπο.
Στη συνέχεια, αν προσέξουμε τις κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά θα δούμε ότι με την μη συμμετοχή βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΑ, ουσιαστικά αποστασιοποιείται από τα πράγματα, και να περιμένουμε εξελίξεις.
Σίγουρα η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει κάτι μέσα από την βουλή εκτός και αν συμβεί το πιθανότερο να μην ξανάρθει τίποτα για ψήφιση στη βουλή μετά από την ψήφο εμπιστοσύνης…!!!
Το επόμενο βήμα της ΝΤΠ είναι να εξαφανιστούν οι Γ.Α.Π και ΣΑΜΑΡΑΣ όπως και ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ από το πολιτικό σκηνικό…!!!
Ότι είναι θα φανεί …αναμένομεν !!!
THOUREIOS


http://thoureios.blogspot.com/2Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα