Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για την ελευθερία!

Είναι δύσκολο να καταλάβει ο λαός το μέγεθος της συνομωσίας εναντίον του, είναι δύσκολο να αποδεχτεί οτι η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική απο αυτή που του προβάλουν τα ΜΜΕ όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα σήμερα, είναι δύσκολο να πείσεις τον μέσο Έλληνα να μην φοβάται και να πάρει την τύχη του στα χέρια του.

Η μεγαλύτερη αδυναμία του....
ανθρώπου άλλωστε, είναι η δύναμη της συνήθειας.Και εμείς συνηθήσαμε, δυστυχώς, τόσα χρόνια να παρακολουθούμε απαθείς τις εξελίξεις.Όμως περιθόρεια πλέον δεν υπάρχουν, και το χρέος
μας απέναντι στα παιδιά μας επιβάλει πράξεις και ενεργή συμμετοχή όλων!Ήρθε ο καιρός της συμμετοχής και της ευθύνης, ήρθε ο καιρός να πάρουμε τις τυχες μας στα χέρια μας!!!

Καλέστε του φίλους σας, τους γνωστούς σας και κοινοποιήστε το παντού!

Κάθόμαστε και φοβόμαστε από τις απειλές αυτών που μας κατέστρεψαν. Θα το επιτρέψουμε;

Ήρθε η ώρα η Ελληνική κοινωνία να ενεργοποιηθεί και να αναλάβει δράση. Ελάτε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας...

Η αφύπνισή μας είναι ο φόβος τους….

Πριν προσπεράσετε την πρόσκληση, αναρωτηθείτε, αν δεν αγωνιστούμε εμείς για την πατρίδα μας τότε ποιός; Αν δεν δράσουμε τώρα, ποτε;

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Τιτάνια ο λόγος δίνεται στον λαό!

Η σύμπλευση και συμπόρευση, αποτελεί την μοναδική λύση των Ελλήνων, που αρχίζουν να συνειδητοποιούν τα σχέδια των "βραβευμένων", ατάλαντων και απάτριδων πολιτικών.

Η Νέα Ελλάδα περιμένει και όλους εσάς, και καλεί όλα τα κινήματα και όλες τις οργανώσεις για να συμπορευθούμε όλοι μαζί στον καλό αγώνα για το δίκαιο, την αξιοπρέπεια του λαού μας που την έχουν ποδοπατήσει, την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς Έλληνας από το πατριωτικό προσκλητήριο.

Στις 17.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των πολιτικών θέσεων του κινήματος πολιτών Νέα Ελλλάδα και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα δώσουμε τέλος στην φαυλότητα, όλοι μαζί θα πάρουμε πίσω τα κομμάτια της πατρίδας και της αξιοπρέπειας που μας παίρνουν.

Οι Έλληνες παίρνουν τη σωτηρία της χώρας στα χέρια τους, και αποδεικνύουν έμπρακτα ότι μπορούν να συνεννοηθούν για τη διάσωση της πατρίδας.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ανήκει σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ και όλοι μαζί μπορούμε και θα δώσουμε τον υπερ παντων αγωνα!

Η ισχύς εν τη ενώσει…

Η πατρίδα μας χρειάζεται και μας καλεί όλους.

Εσύ θα δηλώσεις απών;



ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

http://logioshermes.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα