"Θέλουν αίμα"

Παραπομπή Άκη στο Δικαστικό Συμβούλιο

"Mε το ζόρι" πραπέμπουν τον Άκη οι πρώην σύντροφοί του στο Δικαστικό Συμβούλιο, καθώς εδώ και λίγες ώρες διαρρέουν συνέχεια στοιχεία από την προανακριτική και τις ενδείξεις τις μετατρέπουν σε αποδείξεις. Όλα αυτά εν όψει της κατάθεσης στις 6 Ιουνίου του πόρισματος της Προανακριτικής Επιτροπής.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν
ότι με τα.....
στοιχεία που διαθέτει η επιτροπή, έχουν μία σαφή εικόνα για τον κύκλο διακίνησης της μίζας και θεωρούν ότι η διαδρομή που ακολουθήθηκε για να κρυφτούν τα ίχνη του μαύρου χρήματος είναι Αθήνα - Έσσεν - Ζυρίχη – Λευκωσία- Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι το 1999 τρία εμβάσματα από ελβετική τράπεζα κατέληξαν σε λογαριασμό της κυπριακής Τορκάσο, ιδιοκτησίας του πρώτου ξάδελφου του κ. Τσοχατζόπουλου, από την οποία αγοράστηκε και το ακίνητο της Διονυσίου Αεροπαγίτου.

Την ίδια περίοδο, σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις, υπήρξε έμβασμα από τη γερμανική κατασκευάστρια εταιρεία των υποβρυχίων Ferostaal σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας με την κωδική ονομασία «KYROS». Μάλιστα κύκλοι του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι ο «Κύρος» είναι υπαρκτό πρόσωπο που σχετίζεται με offshore στον Παναμά.

Η επιτροπή ερευνά πάντως και σειρά περίεργων συμπτώσεων που έχουν που σχετίζονται με αγορές μεγάλων εκτάσεων για την καλλιέργεια αμπελιών από πρόσωπα που εμπλέκονται με τα υποβρύχια.

Τελευταίος μάρτυρας που θα περάσει το κατώφλι της προανακριτικής, την Πέμπτη, – μετά τη 48ωρη αναβολή που πήρε σήμερα- , είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα