Η επόμενη μέρα απαιτεί διεύρυνση σε όλα τα επίπεδα

Την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει οριστικά σελίδα.

Οι δημότες εμπιστεύθηκαν την παράταξη «δήμος Μπροστά+» και μας έδωσαν την δυνατότητα να βρεθούμε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με ένα ικανοποιητικό ποσοστό που μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι πως θα είμαστε εμείς η επόμενη διοίκηση του Δήμου.

Αυτή η εμπιστοσύνη δεν ήρθε τυχαία. Οι δημότες επιβράβευσαν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και μια τετραετία. Όλο αυτό το διάστημα δεν έχουμε λείψει ούτε μία μέρα από τις γειτονιές, εκεί που

χτυπάει ο παλμός της κοινωνίας. Καθημερινά βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες, ακούμε, καταγράφουμε, γνωρίζουμε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα, προτείνουμε λύσεις, διαμορφώνουμε τις πολιτικές που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της πόλης μας. Το πρόγραμμά μας δεν είναι αποτέλεσμα τεχνοκρατικών διεργασιών. Έχει διαμορφωθεί από τους ίδιους τους δημότες, μέσα από τις αμέτρητες ώρες που επενδύσαμε να συζητάμε με την Κοινωνία των Πολιτών, πάνω σε όλα όσα απασχολούν και εμποδίζουν την πρόοδο στην πόλη που όλοι μας αγαπάμε να ζούμε, να εργαζόμαστε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Αυτό το πρόγραμμα είναι ολοκληρωμένο, κοστολογημένο και πλήρως εφαρμόσιμο. Με οδηγό την επιθυμία των πολιτών και με την αποδεδειγμένη αγάπη μας για τον τόπο μας, είμαστε σε θέση να το θέσουμε σε τροχιά υλοποίησης από την επόμενη κιόλας μέρα, εφόσον οι δημότες μας εμπιστευθούν την διοίκηση του Δήμου.

Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Η επόμενη μέρα στην πόλη μας απαιτεί διεύρυνση σε όλα τα επίπεδα. Πολιτικό, κοινωνικό, γεωγραφικό και, κυρίως προγραμματικό. Ο αγώνας για να κάνουμε την πόλη μας, όπως την ονειρευόμαστε, είναι κοινός και δεν επιτρέπει να περισσέψει καμία καλή ιδέα ή πρακτική.  Είμαστε ανοικτοί στον διάλογο με όλες τις παρατάξεις. Επιδιώκουμε τη συναίνεση και την προγραμματική συνεργασία. Αναδεικνύουμε τις κοινές θέσεις, επισημαίνουμε τα θετικά στοιχεία και αξιοποιούμε όλα όσα μας ενώνουν.

Με σύγκλιση, διεύρυνση, αλληλεγγύη και αμοιβαίο σεβασμό, θα προχωρήσουμε μπροστά, με μοναδικό στόχο να υλοποιήσουμε την δέσμευσή μας να γίνουμε η δημοτική Αρχή όλων και όχι των λίγων.

Στις 15 Οκτωβρίου, οι δημότες έχουν στα χέρια τους μια μεγάλη ευκαιρία. Με ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών στην ανάδειξη των προβλημάτων, την χάραξη της πολιτικής και τη λήψη αποφάσεων, θα πάμε τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μπροστά!

*O Μάριος Ψυχάλης, είναι επικεφαλής της παράταξης «δήμος Μπροστά+» και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Διαβάστε επίσης:

Παναραβισμός και σιωνισμός

Σε αυτές τις εκλογές δεν μιλήσαμε για το μέλλον της πόλης μας

Οι «Μπέοι» σκοτώνουν τους «Ζακ» και κάθε «άλλον»

Keywords
Τυχαία Θέματα