Πόρτα σε vegans ρίχνει σεφ: «Γ… τους χορτοφάγους σοβαρά… τελείωσα»

Έξαλλος με τη vegan κοινότητα είναι ο σεφ Τζον Μάουντεν ο οποίος έγραψε την Τρίτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι άνθρωποι που δεν τρώνε κρέας και άλλα ζωικά προϊόντα δεν θα εξυπηρετούνται στο εστιατόριό του Fyre στο Κόνολι στο βόρειο τμήμα του Περθ.

«Δυστυχώς, όλοι οι vegans απαγορεύεται πλέον να εισέλθουν στο Fyre (για λόγους ψυχικής υγείας)», ανέφερε. «Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Το ξέσπασμα του σεφ

οφείλεται στη διαμάχη που είχε με μια vegan πελάτισσα η οποία παραπονέθηκε πως δεν υπάρχουν χορτοφαγικές επιλογές στο μενού του εστιατορίου του.

Why this celebrity chef banned vegans from his restaurant: ‘They can f–k off’ https://t.co/dZpUfdU5KT pic.twitter.com/4wN3OcvTS9

New York Post (@nypost) June 20, 2023

«Γ… τους χορτοφάγους σοβαρά… τελείωσα. Στο τέλος της ημέρας, δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω, μπορούν να πάνε να γ…», είπε.

Ο διάσημος σεφ δήλωσε ότι η διαφωνία ξεκίνησε όταν μια νεαρή γυναίκα επικοινώνησε πριν επισκεφθεί το εστιατόριο για να ρωτήσει για vegan επιλογές. «Ήταν η μόνη μου έλλειψη… Είπα ότι θα την εξυπηρετούσα, είπα ότι έχουμε νιόκι, λαχανικά… και αυτό ήταν όλο», δήλωσε στην εφημερίδα The West Australian.

In a fiery rant, the celebrity chef behind Fyre restaurant has banned vegans from his business. https://t.co/oFZ3OVdojm

The West Australian (@westaustralian) June 20, 2023

Ωστόσο, ο σεφ είπε ότι «δυστυχώς είχε ξεχάσει» το αίτημα της νεαρής γυναίκας μέχρι να φτάσει η κράτησή της, λέγοντας ότι είχε να εξυπηρετήσει ένα «ιδιωτικό πάρτυ» εκείνο το βράδυ.

Η νεαρή γυναίκα παραπονέθηκε στη συνέχεια στον βοηθό σεφ και στον ίδιο την επόμενη ημέρα για την έλλειψη vegan επιλογών.

«Η μόνη μου επιλογή ήταν το πιάτο λαχανικών… ήταν εντάξει αλλά όχι τόσο χορταστικό… και σοκαρίστηκα όταν είδα ότι κόστιζε 32 δολάρια», έγραψε στο παράπονο που έστειλε η γυναίκα. «Νομίζω ότι είναι απίστευτα σημαντικό στις μέρες μας τα εστιατόρια να μπορούν να εξυπηρετήσουν όλους και το να μην μπορείς να έχεις πραγματικά χορτοφαγικά γεύματα δείχνει τις ελλείψεις σου ως σεφ».

«Ελπίζω να δω κάποιες βελτιώσεις στο μενού σας, καθώς ζω στο Κόνολι για αρκετό καιρό και έχω δει πολλά εστιατόρια να έρχονται και να φεύγουν από αυτό το κτίριο και κανένα από αυτά δεν έμεινε. Αν δεν συμβαδίζετε με την εποχή, δεν έχω εμπιστοσύνη ότι το εστιατόριό σας θα είναι αυτό που θα τα καταφέρει».

Διαβάστε επίσης:
Τιτάνας: Αναφορές πως ακούστηκε ήχος από το υποβρύχιο (Video)

Ο Τιτάνας και οι φόβοι των εξερευνητών του βυθού – Μάχη με τον χρόνο

Eσθονία: «Ναι» στον γάμο και την υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια

Keywords
Τυχαία Θέματα