Άγριες συμπλοκές οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ, με σοβαρό τραυματισμό !


Οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται από την αστυνομία
Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα σε οδομαχία οπαδών στην Κατερίνη, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Τέσσερις φίλοι του Άρη στέκονταν έξω από νυχτερινό κέντρο στην Κατερίνη, όταν..
 δέχθηκαν επίθεση από έξι του ΠΑΟΚ. Αρχικά το επεισόδιο ήταν φραστικό, όμως δεν άργησαν να αποκαλυφθούν
τα σπασμένα μπουκάλια. Ένας από τους οπαδούς των “κιτρίνων” (που δέχθηκε μπουκάλι στο πρόσωπο) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ θα ακολουθήσει ακόμα μία, καθώς ακόμα κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του φίλος των “κιτρίνων”

Από την επίθεση τραυματίστηκαν και οι τέσσερις οπαδοί του Άρη, όπως και ένας περαστικός, που προσπάθησε να σταματήσει το επεισόδιο. Οι πέντε άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κατερίνης, με τον σοβαρότερα τραυματία να διακομίζεται για να χειρουργηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται από την αστυνομία, η οποία έκανε και έφοδο στο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Κατερίνη. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μεταλλική ράβδος 65 εκατοστών, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος 52 εκατοστών, ένα μαχαίρι με μήκος λεπίδας 13 εκατοστών, ένα πολυεργαλείο με λαβή που στο άκρο του φέρει σχήμα σφυριού και λάμας και τρείς φωτοβολίδες χειρός. Έτσι, τρεις οπαδοί (ανάμεσά τους ο υπεύθυνος του συνδέσμου) που βρίσκονταν στο κτήριο, συνελήφθησαν και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κατερίνης.
http://taxalia.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα