NBA | Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του Πιρς!

Ο Πολ Πιρς άφησε το καλύτερο για το τέλος της περιόδου των ανταλλαγών ... Ο αρχηγός των Σέλτικς άφησε να εννοηθεί ότι το μέλλον του στην Βοστώνη είναι αβέβαιο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν ακόμη και μέχρι τη λήξη της προθεσμίας των ανταλλαγών!

Τα πάνω κάτω έφερε ο Πολ Πιρς με τις δηλώσεις του, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε πως το μέλλον του δεν βρίσκεται στα δικά του χέρια και ότιείναι πιθανό να αφήσει την Βοστώνη ακόμη και μέσα στις επόμενες δύο μέρες, όταν λήγει η προθεσμία των ανταλλαγών, αν το αποφασίσει η ομάδα του!

Σε

ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο αμερικάνικου δικτύου σχετικά με το μέλλον του και το αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους Σέλτικς, η αντίδραση του Πιρς δεν ήταν και ιδιαίτερα... θερμή! "Οποιοσδήποτε στην Λίγκα που να έχει μείνει σε μία ομάδα όσο εγώ, θα ήθελε να παραμείνει μέχρι το τέλος, οπότε γιατί να μην θέλω; Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας ξέρω ότι τα πάντα είναι... μπίζνες. Δεν μπορώ να το καθορίσω εγώ...", είπε με νόημα ο αρχηγός των Σέλτικς και συνέχισε, θολώνοντας ακόμη περισσότερο το τοπίο...

"Και ο Shaq (σ.σ. Σακίλ Ο'Νιλ) έγινε ανταλλαγή. Ο καθένας ανταλλάσσεται. Δεν νομίζω ότι είναι στο χέρι κανενός από εμάς. Ακουσα τον Ντάνι Έιντζ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποια ανταλλαγή, οπότε είναι πιθανό να συμβεί. Η περίπτωσή μου δεν είναι σαν του Στιβ Νας, που τον ρώτησαν αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Εμένα δεν με ρώτησαν. Ετσι έχουν τα πράγματα...".

Keywords
Τυχαία Θέματα