ΕΛΛΑΔΑ | Σούμποτιτς: "Λάθος που πήγα στον ΠΑΟΚ"

Στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, αλλά και στο "μοναδικό του λάθος" αναφέρθηκε ο Λευτέρης Σούμποτιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Sentra Fm 103,3".

Ο πρώην προπονητής του Άρη υποστήριξε πως οι "κίτρινοι" μπορούν να νικήσουν το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου, έφερε στη μνήμη του την εποχή που αγωνιζόταν παρέα με τον

Γκάλη και τον Γιαννάκη, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από το "Δικέφαλο".

Για το προσεχές παιχνίδι μεταξύ Άρη-ΠΑΟΚ στο μπάσκετ: "Θα ήθελα να είμαι να δω το παιχνίδι από κοντά. Σε ότι κατάσταση και να είναι οι ομάδες. Μου φαινόταν περίεργο στην αρχή τέτοια κόντρα και τέτοιο μίσος. Πήγα στο πρώτο ματς, έβαλα 26 πόντους και κερδίσαμε. Μένουν στην μνήμη σου και όποτε τα βλέπεις σε πιάνει μελαγχολία".

Για τον αν γινόταν να αντιμετωπιστεί η τριάδα Γκάλης-Γιαννάκης-Σούμποτιτς: "Ήταν πολύ δύσκολο. Ο καθένας είχε κάτι διαφορετικό. Ήμασταν έτσι που τέτοια χημεία δύσκολα θα την βρεις".

Για την υποδοχή που είχε όταν πήγε στον ΠΑΟΚ: "Ήταν δύσκολο. Σήμερα μετά από τόσα χρόνια το μοναδικό λάθος ήταν που πήγα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν πληρωνόταν, άκουσα πολλά ψέματα και μετάνιωσα. Σκεφτόμουν σαν επαγγελματίας. Εκείνη την περίοδο έκανα παρέα μόνο με έναν ή δύο Αρειανούς. Με τους άλλους δεν μιλούσα. Είναι μεγάλο κατόρθωμα που πήγα σε όλους τους συλλόγους που ήταν μεγάλοι αντίπαλοι. Ο τρόπος που έφυγα από τον ΠΑΟΚ έδειξε πως η καρδιά μου δεν ήταν εκεί".

Για τη στιγμή που έχει μείνει περισσότερο στην μνήμη του ως παίκτης από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: "Ήμουν σε εκείνη την μεγάλη ομάδα του Άρη που παίρναμε από τον ΠΑΟΚ όλα τα τρόπαια. Πάντα θα θυμάμαι το πρώτο ματς. Ήταν ο ΠΑΟΚ γηπεδούχος. Ήταν πίσω από τον πάγκο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Δεν ρώταγε κανείς στην κλήρωση που παίζουμε πρώτο ματς αλλά πότε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ. Κάποιοι φίλαθλοι κρατούσαν Μάλμπορο. Το έκαναν για να με πειράξουν. Θα το θυμάμαι για πάντα".

Για το ποιος πιστεύει πως θα κερδίσει: "Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε κάτι με σιγουριά πριν από τα ματς. Νιώθω τόσο μεγάλη σιγουριά αυτή τη φορά για τον Άρη και πιστεύω πως θα κερδίσει. Έχουν τη δύναμη να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα