NBA | Περνάει από εξωνυχιστικό έλεγχο ο Τζορτζ Χιλ

Αγώνα δρόμου κάνει ο Τζορτζ Χιλ προκειμένου να είναι έτοιμος για το έκτο παιχνίδι της σειράς με τους Νικς τα ξημερώματα της Κυριακής (19/5, 3:00) στο "Bankers Life Fieldhouse" της Ιντιανάπολις.

Ο 27χρονος γκαρντ δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του στη Νέα Υόρκη, καθώς παραπονέθηκε για έντονους πονοκεφάλους, με τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου να κάνει λόγο για διάσειση. Για να φανεί, λοιπόν, αν ο παίκτης είναι σε θέση να

δώσει το παρών στο έκτο ματς της σειράς, θα περάσει από ορισμένα άκρως απαιτητικά τεστ.

Να σημειώσουμε εδώ ότι πολιτική του NBA είναι όταν ένας παίκτης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα -και δη διάσειση- οφείλει να περάσει ορισμένες δοκιμασίες, ώστε να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Ο εν λόγω κανονισμός εφαρμόστηκε στο NBA για πρώτη φορά την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Όπως υπαγορεύει, ένας παίκτης που διαγνώστηκε ότι υπέστη διάσειση θα πρέπει αρχικά να περάσει από μία σειρά απαιτητικών ιατρικών δοκιμασιών. Η λίγκα του μαγικού πλανήτη επιβάλλει στους παίκτες να εξετάζονται την ώρα που κάνουν ποδήλατο, τζόγκινγκ και άλλες ασκήσεις μέσα στο γήπεδο, ενώ όταν ολοκληρωθούν τα τεστ μιλούν με τον νευρολόγο. Εφόσον πάρουν τη σχετική άδεια, τότε μπορούν να αγωνιστούν κανονικά!

Αυτό ακριβώς θα κάνει και ο Τζορτζ Χιλ, ο οποίος είναι απολύτως απαραίτητος στους Πέισερς. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ προηγείται με 3-2 στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ με τους Νικς και με νίκη στο προσεχές παιχνίδι σφραγίζει την πρόκρισή της στους τελικούς της Ανατολής, εκεί όπου περιμένουν οι Μαϊάμι Χιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα