ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Σκουρτόπουλος: "Γκρεμίσαμε ό,τι χτίσαμε"

Τίποτα δεν κρατάει από την αναμέτρηση απέναντι στην Καβάλα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι ο Ικαρος γκρέμισε ό,τι έχτισε με την ήττα που γνώρισε. Παράλληλα ο προπονητής του Ικάρου έπλεξε το εγκώμιο της Καβάλας.

"Να δώσω συγχαρητήρια στον Δημήτρη που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και η Καβάλα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Εν’ αντιθέσει με μας που ό,τι χτίσαμε το γκρεμίσαμε

σήμερα. Σίγουρα περιμέναμε μια καλύτερη ανταπόκριση. Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση και κάπου αιφνιδιαστήκαμε από την διάθεση που είχαν ορισμένα παιδιά. Δεν κρατάω τίποτα. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό, καθώς δεχθήκαμε 26 πόντους. Τώρα θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε κάποια νέα παιδιά στα τελευταία παιχνίδια", ήταν το σχόλιο του Θανάση Σκουρτόπουλου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καβάλα.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου από την πλευρά του δεν είχε πολλά να πει: "Είχαμε αρκετά προβλήματα με ιώσεις, αλλά δεν δικαιολογεί την κακή μας εικόνα ιδίως στην άμυνα. Έχουν μείνει τρία παιχνίδια και θα παλέψουμε για το καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα