ΚΟΣΜΟΣ | Η εξαιρετική πορεία των αφών Παπαπέτρου

Ο Αργύρης Παπαπέτρου έχει γράψει ως παίκτης την δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Τα παιδιά του ευελπιστούν να τον ξεπεράσουν. Ο Γιώργος και ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκονται για 3η και 2η χρονιά αντίστοιχα στις ΗΠΑ, και η πορεία τους είναι αξιόλογη.

Φέτος, που είναι χρονιά αποφοίτησης και για τους δυο, ο πρωτος απο το Ranger College του Texas και ο δευτερος απο το High school

air Academy της Florida, είναι και η καλύτερη γιατί αμφότεροι βγήκαν πρωταθλητές στη λίγκα τους!

Ο Γιώργος Παπαπέτρου, που εξετάζει προτάσεις από πανεπιστήμια για τα υπόλοιπα δύο χρόνια της ακαδημαϊκής και μπασκετικής του καριέρας, ήταν τρίτος σκόρερ του κολλεγίου του και δεύτερος ριμπάουντερ, παίζοντας γκαρντ, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι το κολλέγιο του κατέκτησε το πρωτάθλημα της λίγκας μετά από 41 χρόνια!

Ο Ιωάννης, που έχει ήδη υπογράψει στο University of Texas και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του παίζοντας για τους γνωστούς Longhorns του μεγάλου Kevin Durant και του θρυλικού coach Rick Barnes, βγήκε πρώτος σκόρερ ολόκληρης της λίγκας και πολυτιμότερος παίκτης!

Ο 17χρονος ύψους 2.05 γκαρντ δεν άφησε ασυγκίνητους τους κορυφαίους σκάουτερ των ΗΠΑ, οι οποίοι τον κατέταξαν μέσα στους καλύτερους παίκτες της ηλικίας του και τον επέλεξαν να αγωνιστεί στο σχετικό All Star Game, που θα γίνει στο Amway Center των Orlando Magic στις 23 Μαρτίου!

Μάλιστα οι παίκτες του All Star ειναι προσκεκλημένοι μετα το παιχνίδι να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΝΒΑ, που ακολουθεί μεταξυ των Orlando Magic και των Cleveland Cavaliers.

Keywords
Τυχαία Θέματα