ΠΑΟΚ | "Συμφωνήσαμε σε όλα με τον Άρη"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/3) η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ματς (14/3) στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη, με τον Tέλη Ζουρνατσίδη να δίνει το παρών από την πλευρά του ΠΑΟΚ και να δηλώνει πως η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και υπήρξε συμφωνία σε όλα.

Στο συγκεκριμένο ραντεβού αποφασίστηκε ο "Δικέφαλος" να πάρει 15 προσκλήσεις, αλλά και να μείνει κενή η θύρα πίσω από τον πάγκο μέχρι τα δημοσιογραφικά,

ενώ σχετικά με τα έκτροπα που υπήρξαν στον περσινό τέταρτο τελικό, η ΚΑΕ Αρης ζήτησε να υπάρχουν αυξημένα μέτρα για να μην τιμωρηθεί η ομάδα.

Ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου μίλησε για αυτή τη σύσκεψη και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, όσο και στην υπόθεση παραμονής των Ντούβνιακ, Παππά και Άλεξιτς.

"Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια καλή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τον Αρη. Ακολουθήσαμε την πεπατημένη στο Αλεξάνδρειο, όπως πέρυσι που σε γενικές γραμμές πήγαν καλά τα πράγματα. Έγινε σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση, συζητήθηκαν τα θέματα, όλα συμφωνήθηκαν", δήλωσε ο Τέλης Ζουρνατσίδης και πρόσθεσε:

"Πάντα μπορεί να υπάρξουν προβλήματα που μπορούν να προκληθούν μεμονωμένα. Ήταν ο συνάδελφος μου εκεί ο κ. Βουρτζούμης, εγώ κάνω την κριτική μου απέναντι στους θεσμούς, την ΕΛ.ΑΣ, τον ΕΣΑΚΕ, την ΔΕΑΒ που ήταν στην συνάντηση. Τότε αν γίνει κάτι από τους οπαδούς, δεν είναι δικό μας θέμα. Εμείς προσπαθούμε να μην προκαλούμε".

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: "Νομίζω πως πλέον η ομάδα λειτουργεί πολύ καλύτερα γιατί υπάρχει μια ηρεμία στις προπονήσεις. Δεν υπήρξαν απώλειες τραυματισμών. Ίσως βέβαια είναι λίγο αργά για το πρωτάθλημα". Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει μια σειρά αγώνων. Ένα παιχνίδι ήταν αυτό με τον Κολοσσό που ήταν μια πολύ καλή νίκη. Το ματς με τον Αρη μπορεί να μας δώσει μια ικανοποίηση. Είναι στόχος να βρεθούμε ψηλότερα, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί τελικός".

Για τις άδειες εξέδρες: "Δεν νομίζω να βελτιωθεί η εικόνα του γηπέδου. Και δεν υπάρχει λόγος να γίνει τώρα αυτό. Οι οπαδοί ήταν μακριά από την προσπάθεια που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο μπάσκετ. Κάποιοι άρχισαν να έχουν συνήθειες οπαδικές, όπως άλλα σωματεία".

Για τους Ντούβνιακ, Παππά, Αλεξιτς και την προοπτική παραμονής τους: "Η δικιά μας η προσπάθεια είναι τι θα κάνουμε σε 2 και 3 χρόνια γνωρίζοντας. Σαφώς και περνάνε όλα από το μυαλό μας. Οι παίκτες βέβαια είναι διστακτικοί για να δουν την επόμενη μέρα, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή. Υπάρχει διάθεση και από εμάς και από τα παιδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα