ATP Finals: Ραμ και Σάλσμπερι υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους στο Τορίνο (vids)

Ρατζίβ Ραμ και Τζο Σάλσμπερι έκανα το back to back στους τίτλους στα ATP Finals επικρατώντας στον τελικό του Τορίνου των Μαρσέλ Γκρανογιέ (Ισπανία) και Οράσιο Σεμπάλος (Αργεντινή) με 6-3, 6-4 σε μόλις 68 λεπτά. 

The Crowning Moment @RajeevRam & @joesalisbury92 win 10 #NittoATPFinals matches IN A ROW to be crowned back-to-back Champions! pic.twitter.com/tycsm7wTxI

Tennis TV (@TennisTV) November 19, 2023

Το αγγλοαμερικανό δίδυμο είχε κατακτήσει και πέρσι τον τίτλο κόντρα στους Κροάτες Νίκολα Μέκτιτς και Μάτε Πάβιτς, ενώ το 2021 και πάλι στο Τορίνο είχαν φτάσει μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκαν από τους Γάλλους Πιερ Ουγκ Ερμπέρ και Νίκολας Μαχούτ. 

Με αυτή τη νίκη Ραμ και Σάλσμπερι έφτασαν στις 10 σερί νίκες στο Τορίνο, κάνοντας ένα εκπληκτικό φινάλε τη φετινή σεζόν η οποία ξεκίνησε να “φτιάχνει” από το US Open και μετά όπου κατέκτησαν τον τίτλο. Από εκεί και πέρα κέρδισαν τους 17 από τους επόμενους 19 αγώνες φτάνοντας μέχρι τον τίτλο στο Τορίνο

We’re getting Deja Vu @RajeevRam @joesalisbury92 #NittoATPFinals pic.twitter.com/hHgQJ35QsK

Tennis TV (@TennisTV) November 19, 2023

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο παίκτες θα τελειώσουν τη χρονιά ως Νο3 στον κόσμο (είχαν υποχωρήσει και στο Νο16 μέσα στη σεζόν), ενώ από την άλλη Γκρανογιέ και Σεμπάλος έχασαν την ευκαιρία να κλείσουν τη χρονιά στο Νο1 (θα ανέβαιναν μόνο αν κατακτούσαν το τρόπαιο) με τους Ίβαν Ντόντιγκ (Κροατία) και Όστιν Κράϊτσεκ (ΗΠΑ) να διατηρούν την κορυφή στην παγκόσμια κατάταξη. 

Οι κάτοχοι του τίτλου βρήκαν από ένα break σε κάθε set για να φτάσουν μέχρι τη νίκη, με το πρώτο να έρχεται στο 4ο game του 1ου set (3-1) το οποίο και εκμεταλλεύτηκαν κλείνοντας το set λίγο αργότερα με 6-3, ενώ στο 2ο το break ήρθε στο 7ο game (4-3) με τους Νο6 του ταμπλό να κλείνουν λίγο αργότερα τον τελικό σφραγίζοντας τον τίτλο.

ATP FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | STANDINGS | OOP (-1h)

The post ATP Finals: Ραμ και Σάλσμπερι υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους στο Τορίνο (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα