Miami Open: Ασταμάτητη η υπό απόσυρση Κόλινς (vid)

Στην τελευταία της χρονιά στο WTA Tour, η Ντάνιελ Κόλινς δείχνει να διανύει την καλύτερη εβδομάδα της καριέρας της και θα αγωνιστεί στον πρώτο της τελικό σε WTA 1000 τουρνουά, μετά τη νέα επιβλητική νίκη, επί της Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

Η 30χρονη Αμερικανίδα, Νο53 της παγκόσμιας κατάταξης, απώλεσε μόλις 5 games στη νίκη με 6-3, 6-2 επί της Ρωσίδας στο

δεύτερο ημιτελικό του Miami Open την Πέμπτη και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Έλενα Ριμπάκινα που λίγο νωρίτερα κέρδισε δύσκολα τη Βικτόρια Αζαρένκα.

Η Κόλινς χρειάστηκε μόλις 75 λεπτά για να φτάσει στη νίκη επί της μεγάλης έκπληξης του τουρνουά καθώς η Αλεξάντροβα είχε αποκλείσει στις “16” την Ίγκα Σφιόντεκ και στα προημιτελικά τη Τζέσικα Πέγκουλα.

COME ON

Danielle Collins reaches her first WTA 1000 final!#MiamiOpen pic.twitter.com/S12hwYk1Ky

wta (@WTA) March 29, 2024

“Είναι πραγματικά ένα μεγάλο επίτευγμα. Όλες μας θέλουμε να φτάσουμε σε έναν τελικό WTA 1000. Είναι τα σημαντικότερα τουρνουά μετά τα Grand Slams. Είναι πολύ ξεχωριστό για μένα, έχοντας τους φίλους μου και την οικογένειά μου στις κερκίδες” είπε η Κόλινς αμέσως μετά.

Η Αλεξάντροβα ξεκίνησε καλύτερα το ματς και πέτυχε break στο 3ο game (2-1), όμως από κει και πέρα η Κόλινς ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο court και με δύο σερί breaks, έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ.

Το γρήγορο break της Αμερικανίδας στο 2ο σετ (1-0), έδωσε επιπλέον αυτοπεποίθηση στην Κόλινς η οποία δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να δημιουργήσει ευκαιρίες στο σερβίς της και ολοκλήρωσε τη νίκη της.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Miami Open: Ασταμάτητη η υπό απόσυρση Κόλινς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα