Miami Open: Με φόρα από το Indian Wells ο Μονφίς (vid)

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Γκάελ Μονφίς στο Miami Open, με τον φορμαρισμένο Γάλλο να ξεπερνά στα δύο σετ το εμπόδιο του Ντούσαν Λάγιοβιτς την Πέμπτη, στη 2η ημέρα των αγώνων για το Masters της Φλόριντα.

Ο 37χρονος άσος, επικράτησε 7-6(5), 6-4 του Σέρβου και προκρίθηκε στο 2ο γύρο της διοργάνωσης όπου τον περίμενε ο 33-Τζόρνταν Τόμπσον.

Ο Μονφίς, Νο47 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν αντιμετώπισε κανένα break point ενώ τελείωσε το ματς με 25 winners και μόλις 10 αβίαστα

λάθη, κερδίζοντας τους περισσότερους κρίσιμους πόντους του αγώνα.

“Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να έχω σε κίνηση τον Ντούσαν από το πίσω μέρος. Είναι πολύ καλός κι από τις δύο πλευρές, οπότε το σερβίς μου θα έπρεπε να είναι πολύ καλό για να κερδίσω εύκολους πόντους, χωρίς να μπω σε διαδικασία ράλι” είπε ο Μονφίς που έβγαλε 11 άσους στο ματς.

Ήταν η 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Λάγιοβιτς για τον Μονφίς ο οποίος στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Κάρλος Αλκαράθ.

Toν αγώνα του Μονφίς παρακολούθησε από τις κερκίδες και ο Ρονάλντο, το “φαινόμενο” με τους δύο να βγάζουν αναμνηστική φωτογραφία αμέσως μετά.

A legend in the house @Ronaldo pic.twitter.com/U4tbtZM5WB

Miami Open (@MiamiOpen) March 22, 2024

Στο τελευταίο παιχνίδι της 2ης ημέρας, ο Ρόμαν Σάφιουλιν κέρδισε 6-2, 6-4 τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και θα αποτελέσει τον αντίπαλο του 23-Λορένζο Μουσέτι στο 2ο γύρο ενώ ο Κάρλος Αλκαράθ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κόντρα στον συμπατριώτη του, Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα που κέρδισε 7-6, 6-2 τον Αλεξάνταρ Βούκιτς.

Τέλος, ο Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ θα είναι ο αντίπαλος του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο 2ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης, μετά τη νίκη του Καναδού με 7-5, 6-4 επί του Άνταμ Γουόλτον.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Με φόρα από το Indian Wells ο Μονφίς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα