“Διαζύγιο” Νο3 για Μάρεϊ και Λεντλ

Οι δρόμοι των Άντι Μάρεϊ και Ίβαν Λεντλ χώρισαν για 3η φορά, όπως ανακοίνωσε ο πρώην Νο1 του κόσμου. Η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια (2011) και κράτησε μέχρι το 2014, σε μια περίοδο όπου ο Μάρεϊ κατέκτησε 2 Grand Slams (2012, 2013), αλλά κι ένα χρυσό ολυμπιαλό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012). 

Η δεύτερη προσπάθεια μεταξύ Μάρεϊ και Λεντλ ήρθε το

διάστημα 2016-2017 με τον Βρετανό να κατακτά ένα ακόμα Grand Slam (2016), αλλά και το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016), ενώ η τρίτη συνεργασία ξεκίνησε το 2022 για να ολοκληρωθεί σήμερα. 

“Ο Ίβαν ήταν δίπλα μου στις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου και δεν είναι αρκετό απλά να τον ευχαριστήσω για όλα αυτά που με βοήθησε να πετύχω. Είναι ξεχωριστός χαρακτήρας κι έχω μάθει πολλά πράγματα από εκείνον τα τελευταία χρόνια.” ανέφερε ο 36χρονος. 

“Κρατάω τις υπέροχες αναμνήσεις από τις εποχές που εγώ κι ο Άντι δουλέψαμε μαζί. Είναι από τους παίκτες που δουλεύουν ασταμάτητα και το άθλημα είναι καλύτερο χάρη σε αυτόν. Του εύχομαι τα καλύτερα τα επόμενα χρόνια.”, είπε με τη σειρά του ο Λέντλ.

Με τους τελικούς του Davis Cup να πλησιάζουν ο Μάρεϊ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Βρετανό ομοσπονδιακό προπονητή Μαρκ Χίλτον και τον διπλίστα Τζόνι Ο’Μάρα.

The post “Διαζύγιο” Νο3 για Μάρεϊ και Λεντλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα